Wij investeren in uw projecten

Bij Grondwerken Depuydt investeren we steeds opnieuw in ons bedrijf en dus ook in uw project. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, en om snel en goed werk te kunnen leveren onderhouden we ons machinepark zoals het hoort. Daarnaast investeren we ook geregeld nieuwe machines die ons toelaten het werk beter, sneller en efficiënter uit te voeren. Ons werk wordt aangenamer en uw opdracht wordt beter uitgevoerd.

Zo investeerden we de afgelopen jaren in:

– Een zeeftrommelbak om aan onze graafmachine te bevestigen. Hiermee kunnen we de opgeschepte aarde meteen zeven van aarde en stenen. Deze zeeftrommelbak kunnen we gemakkelijk meebrengen naar uw werf. Er wordt minder lawaaihinder veroorzaakt en u bespaart ook op stortkosten door de scheiding van aarde en stenen.

– We vervingen onze oude graafmachine door een nieuwe graafmachine 8 ton. Na jaren dienst was de oude machine nog in goede staat maar met het nieuwe model vermijden we pannes en kunnen we u beter bedienen. In april 2019 namen we ook onze nieuwe Case CX245D in gebruik. Hiernaast enkele foto’s.

– Met onze borstelmachine kunnen we wegen borstelen en schoonmaken.

– We beschikken ook over verschillende mogelijkheden voor het vervoer en grondverzet. Zo kunnen we werken met:

  • Tractor + 3 asser kipper
  • Tractor + 2 asser kipper
  • Tractor + dieplader
  • Oplegger vrachtwagen
  • Vaste containervrachtwagen

– We investeerden ook in een ontvanger van de laser om op de graafmachine te plaatsen. Op deze manier kunnen we met minder personeel werken, wat uw investering ten goed komt. Zo kunnen we sommige werken ook sneller uitvoeren.