Vegen van straten, opritten, parkings ...

Met een hydraulische veegmachines

VEEGWERKEN

Bij het uitvoeren van grondwerken komt er vaak veel aarde, slijk en andere vuiligheid terecht waar het niet hoort. Daarom investeerde Grondwerken Depuydt in een professionele veegmachine om de veegwerken zelf te kunnen uitvoeren. Zo laten wij ons werkterrein steeds proper achter.

In 2020 investeerden we ook in een nieuwe veegmachine om u nog beter van dienst te kunnen zijn en nog properder te kunnen werken.

Maar niet alleen voor onze eigen activiteiten wordt de veegmachine ingezet. We voeren ook veegwerken uit voor particulieren en andere bedrijven alsook voor landbouwers. Zand, slijk en aarde op de openbare weg of op een parking kunnen leiden tot onveilige situatie. Daarom is het belangrijk om zowel voor uw klanten, uw buren en iedereen in de omgeving een propere en nette parking of straat na te laten. Onze veegmachine kan ook ingezet worden voor het opkuisen van uw evenement, fuif, festival …  Grondwerken Depuydt komt langs met een professionele veegcamion en voert de nodige veegwerken in een mum van tijd uit voor een proper resultaat. Vuile straat, parking, oprit of bouwwerf? Contacteer ons

Ook voor het ruimen van sneeuw kan u ons inschakelen!

 

Heb je iemand nodig voor het ruimen van sneeuw? neem gerust contact met ons op. 0478 461845

Geplaatst door Grondwerkendepuydtdieter op maandag 11 december 2017